Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Celine Huijsmans boeken

Boekingsinformatie voor Celine Huijsmans? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Céline is op 3 juni 1985 geboren in Den Haag. Van jongs af aan is ze bezig met theater en dans en op haar zeventiende komt daar de liefde voor presenteren bij. Als zij dan de talentenjacht van V8 wint en wordt gekozen tot nieuw presentatietalent, mag zij ‘Megafestatie tv’ presenteren. Dan begint het balletje te rollen…

Allround band In 2003 haalt Céline haar gymnasiumdiploma en verhuist ze naar Utrecht om daar Liberal Arts & Sciences te studeren. Maar de drang om te presenteren blijft. Na een auditie bij SBS Games/Net 5 kan de 19-jarige Céline gelijk aan de slag als presentatrice. Daarnaast presenteert ze een prestigieuze Awardshow in Grand Hotel Krasnapolsky en is ze discussieleidster bij bedrijfsevenementen. In dezelfde periode doet Céline mee aan de ‘Axe Model Contest’ die ze wint. Alsof dat nog niet genoeg is, volgt ze verschillende acteer- en presenteerworkshops en woont en studeert ze tijdelijk in San Diego (USA) en Malaga (Spanje).

Na de zomer van 2006 vertrekt Céline met haar bachelor op zak naar Amsterdam, waar ze begint aan de master Media en Journalistiek. Hier leert ze onder andere programma-ideeën voor televisie te ontwikkelen en maakt korte filmpjes en een groepsdocumentaire. Naast haar studie werkt ze als voice-over en tekstschrijfster, speelt ze in commercials.

In haar vrije tijd houdt Céline van actie; van tennis tot extreme sporten zoals snowboarden, wakeboarden, duiken en golf- en windsurfen. Ze is dan ook vaak in de bergen of aan het strand te vinden! Céline is internationaal georiënteerd, ontdekt graag culturen en reist veel. Zo heeft ze door Australië, Europa, Nieuw-Zeeland en West-Amerika rondgetrokken. Céline spreekt Engels, Duits, Frans en Spaans.

Momenteel loopt Céline stage op de redactie van het televisieprogramma ‘Spraakmakende Zaken’. Een veelbelovende en veelzijdige dame met zowel beauty als brains!

Celine Huijsmans

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Celine Huijsmans of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.