Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Caspar Burgi boeken

Boekingsinformatie voor Caspar Burgi? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Caspar Burgi: Toen we vroeger als kind ‘ uit eten gingen’, was dat altijd een geweldige ervaring. Zeker als we naar de chinees gingen, waarvoor we een uur moesten reizen. Als een soort Marco Polo kwam ik binnen in een wereld van exotische gerechten. Het interieur van rood lak en pluche met veel draken. Ook had je natuurlijk het eten met stokjes, en als je dat kon beheersen, was je een wereld reiziger van formaat op ons kleine schooltje. Ik woonde namelijk in friesland, en als ‘stads mens’ want zo werden wij genoemd vonden de dorpelingen het allemaal maar wat spannend als je vertelde over slakken, foie doie gras (ganzenlever) en meer van dat soort vreemde dingen voor hun wereld. Als je verste vakantie Drente is geweest, is elke ervaring er een. Gelukkig heb ik snel dit culinair bekrompen wereldje ontvlucht en kwam ik terecht in een sterrenzaak van formaat in Bosch en Duin namelijk ‘de Hoefslag’. Andre van Doorn zwaaide hier de scepter, en als een soort keizer Nero bestierde hij de keuken. Twee jaar lang heb ik me daar staande gehoudenals leerling kok en heb alle vernederingen ondergaan die bij het vak horen. Worden trouwens tegenwoordig goede programma’s over gemaakt. Wel was dit mijn opstap in de wereld van de grote der groten in de kokerij. Heb daarna nooit meer hoeven solliciteren en heb mezelf via sterrenzaken en later als chefkok omhoog gewerkt. Was eigenaar van het toen zeer succesvolle Restaurant Kitsch, heb meerdere cijfers van onze ‘goede Johannes’ gekregen alles boven de 8 plus, heb een ster gekookt en ben uiteindelijk gestrand als eigenaar van ‘Hotkitchen’ een heerlijk catering bedrijf wat zich bezig houd met cateringen en evenementen. Denk aan modeshows van Diesel, Tommy Hilfiger en Evisu. Maar ook grote evenementen zoals Low Lands, De Uitmarkt, De modebeurs en de 100% designbeurs. Ook kook ik 3 dagen in de week op tv bij Aperitivo, en 2 dagen bij een fantastisch klein restaurant genaamd Simpel. Dit laatste omdat ik graag op de hoogte wil blijven wat mensen trekt om ‘uiteten’ te gaan en wat de nieuwste trends op culinair gebied zijn. Al zijn er veel dingen veranderd, Friesland zal ik nooit meer vergeten, en zeker niet de Chinees. Als je zo’n culinaire herinnering als kok bij elk mens kan losmaken dan heb je goud in je handen, of je nu een Chinees hebt of een sterrenzaak. Ik zeg altijd maar: koken is als een mooie vrouw, behandel het met respect, liefde, aandacht en genegenheid, dan zal het je hele leven opfleuren.

Caspar Burgi

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Caspar Burgi of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.