Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Caren Meynen & The Hits boeken

Boekingsinformatie voor Caren Meynen & The Hits? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

De Kempische Caren Meynen kent u vast nog als Donnapresentatrice en VJ op de muziekzender TMF, waar ze o.a. het programma Ultratop 50 voor haar rekening nam. Maar Caren is ook ambitieus als zangeres en laat zich op het podium omringen door de professionele muzikanten van ‘The Hits’, waarmee ze een inmiddels uit de hand gelopen coverrepertoire in mekaar bokste.

Deze coverband (8 p.) met zangeres Caren Meynen, richt zich op een breed publiek gaande van jeugdige volwassenen tot het oudere publiek met een jonge geest. De playlist wordt dan ook aangepast naargelang het publiek. De band speelt recente, hedendaagse pop -en rockhits van o.a. Natalia, Pink, Clouseau, Black Eyed Peas, MIKA, Anouk, … afgewisseld met klassiekers van Kiki Dee, Weather Girls, Kim Wilde, Pointer Sisters,… Aangezien de groep steeds gevat uit de hoek wil komen, wat met Caren niet onmiddellijk een probleem is, werd er voor 2009 ook weer een nieuwe show uit de grond gestampt met een aantal swingende eigentijdse medleys overgoten met een smakelijke sausje van muzikale interpretatie.

Dat Caren Meynen & The Hits als coverband intussen een vaste waarde is geworden kunnen we zien aan de lijst van optredens die jaar na jaar toeneemt. Naast haar muzikale kunsten tijdens de Donna Zomertoer zagen we Caren en haar groep ondermeer al schitteren op de grotere festivals zoals ‘Marktrock’, ‘Suikerrock’ en ‘Parkpop’.

Caren Meynen & The Hits

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Caren Meynen & The Hits of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.