Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Berget Lewis boeken

Boekingsinformatie voor Berget Lewis? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Met haar krachtige volume als handelsmerk, is Berget Lewis al vele jaren een vaste waarde op de (inter)nationale podia. Met als startpunt een muzikale samenwerking met Tjeerd en Trijntje Oosterhuis binnen Total Touch, groeide Berget via theater- en concerttours met o.a. De Dijk, Candy Dulfer, Ruth Jacott, The Golden Earring en Karin Bloemen, uit tot de meest internationale souldiva binnen onze landsgrenzen. Een afgetekende overwinning van het muzikale tv programma ‘Just The Two Of Us’ met gelegenheids-collega Edwin Evers, betekende begin 2007 haar definitieve doorbraak.

Berget heeft zich ontwikkeld tot één van de meest gevraagde zangeressen van ons land en tourde over de hele wereld met niet de minste artiesten. Zo deelde ze reeds het podium met grootheden als Van Morrisson, Dave Stewart en Maceo Parker. Daarnaast was zij jarenlang dé jingle-stem voor radiozenders als 3FM en 538 en vocaal verantwoordelijk voor een imposante reeks radio- en televisiecommercials.

Vanaf 2003 begint Berget zich steeds meer toe te leggen op haar solocarrière. Haar stem biedt oneindige mogelijkheden en ze verkent diverse genres. Zo schrijft ze in de loop der jaren veel eigen werk, mét of zonder medewerking van andere toonaangevende componisten. Haar vocalen blijven niet onopgemerkt en in het najaar van 2006 wordt Berget benaderd door de bekende Duitse dj/producer Eddie Thoneick (Love Sensation 2006) die haar voorstelt een muzikale samenwerking aan te gaan. Het resultaat liegt er niet om; in februari 2007 is Deeper Love een feit. Een meer dan fantastische dancetrack die in maar liefst 16 landen wordt gereleased en in Nederland direct de hitlijsten bestijgt.

Berget besluit om haar inmiddels uitgebreide tracklist te bundelen. In de betrekkelijke rust van een Frans studiocomplex wordt vervolgens de basis gelegd voor haar debuut-album, dat in het najaar van 2007 wordt uitgebracht. Tjeerd en Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Candy Dulfer en Anonymous Mis (Postman) zijn enkele gastmuzikanten die hun medewerking verlenen. Als voorloper op deze release verscheen in 2006 de single It Don’t Matter, enkele maanden later opgevolgd door haar eerste solohit I’d Like To Teach The World To Sing. Een van de bekendste reclameliedjes aller tijden en op verzoek van frisdrankgigant Coca Cola door Berget ge-restyled en op single uitgebracht.

In maart 2007 vormt Berget met Edwin Evers een gelegenheidsduo in de vocale prominenten competitie ‘Just The Two Of Us’. Een even populair als dichtbekeken muzikaal tv programma, waarbij ze in no-time uitgroeien tot de publiekslievelingen en zorgdragen voor een afgetekende overwinning. Vanaf dat moment weten nationale en internationale artiesten Berget te vinden. Zo verzorgt ze zes special guest optredens tijdens de uitverkochte Arena concerten van Toppers Joling, Gordon en Froger en is de smaakmaker bij vele tv gala’s en evenementen. Aansluitend start Berget in juli 2007 een Europese tournee met Candy Dulfer, Rosie Gaines en de band van Prince, waarbij maar liefst 18 concerten worden gedaan in 11 landen.

Berget Lewis heeft een swingende solo-show, speelt het dak eraf met haar eigen top-band The Soul-X-Plosion en gaat terug naar de onweerstaanbare grooves van haar roots met The Gospeltrain. Hoedanook, een optreden van Berget Lewis is nooit hetzelfde en altijd de moeite waard.

Berget Lewis

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Berget Lewis of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.