Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Ben Littlewood The Voice Of Holland boeken

Boekingsinformatie voor Ben Littlewood The Voice Of Holland? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Na zijn prachtige televisie optreden is de Engelse singer/songwriter Ben Littlewood ineens ‘in the picture’. Zijn vertolking van ‘Time after Time’ heeft veel mensen geraakt – inclusief de 5 coaches. Marco Borsato draaide als eerste: “sommige dingen zijn gewoon goed”, Nick & Simon wilden graag Ben in hun eigen theatershow zien, en Angela Groothuizen vond het “echt prachtig vanaf het eerste moment”. Zelfs Roel van Velzen was “een beetje sprakeloos”.

Maar wie is Ben Littlewood, en wat is zijn achtergrond?

Ben is geen beginner in de muziek. Hij speelt al piano vanaf zijn 5e jaar, en had het een tijdje moeilijk met het klassieke repertoire. Als tiener luisterde hij liever naar AC/DC en Van Halen. Maar na het horen van ‘The Way it is’ van Bruce Hornsby vond Ben weer de inspiratie om te gaan spelen en schrijven.

TIjdens zijn rechtenstudie in Bristol (UK) concentreerde Ben zich op het schrijven van eigen muziek en liedjes. Na deze studie begon hij een studie compositie en arrangeren bij het Rotterdamse Conservatorium.

Hoewel het schrijven voor verschillende jazz bezettingen zeer leerzaam was, begon Ben zich meer te ontwikkelen in het schrijven van liedjes, en na het conservatorium heeft Ben gewerkt als muzikant, zanger, producer en engineer. In deze periode heeft hij veel liedjes geschreven en opgenomen.

Hierna ging Ben naar de “songwriting city” van de wereld, Nashville (USA) om inspiratie op te doen en andere songwriters te bezoeken. Hij ging ook op de koffie bij een aantal muziek uitgevers en platenmaatschappijen om zijn liedjes te laten horen. Velen waren onder de indruk van zijn songwriting, maar vonden zijn stem niet op het niveau van wat de besten van Nashville te bieden hadden.

In de jaren die volgden heeft Ben in vele kleine kroegen en zalen gespeeld in verschillende formaties, allemaal zeer goede training voor zijn stem en muzikale spel.

En zoals miljoenen mensen hebben kunnen zien heeft Ben een geweldige impressie achtergelaten bij The Voice of Holland. Zijn vertolking van ‘Time after Time’ op akoestische gitaar, en zijn battle met Guy Barzily achter twee piano’s behoren tot de beste optredens tot nu toe in The Voice.

Ben Littlewood The Voice Of Holland

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ben Littlewood The Voice Of Holland of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.