Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Baskerville boeken

Boekingsinformatie voor Baskerville? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Het jaar 2010 werd het jaar van Baskerville. Nog voor het verschijnen van de 1e single is dit producersduo als eerste Nederlandse act toegevoegd aan de line-up van het Sziget Festival.

3FM omschrijft hun muziek als volgt: ‘Baskerville is Brazilian-wax-zaagtanden muziek uit een duivelse stad: intens, verleidelijk, heftig, onverschrokkken en avontuurlijk.’  De muziek van het producersduo Baskerville is dat allemaal en nog tegelijk ook! En ook nog een tikje mysterieus – de naam is niet voor niets ontleend aan het meest spookachtige avontuur dat Sherlock Holmes en zijn trouwe metgezel Dr. Watson beleefden.

Aan het debuutalbum ‘Disco Biscuits’ van Baskerville werken grote namen mee: Pete Philly, Jacqueline Govaert, Bob Rogers, Bade en E1Ten (Gotcha). De bijbehorende tour wordt conceptueel het land in gestuurd als clubavond, waarin de liveshow van de heren aangevuld wordt met dj’s.

Het tweede album ‘Strongroom’ volgt in oktober 2013, een samenwerking met het label PIAS. Muzikaal gezien brengt het tweede album een mix tussen indie pop, electro en dance. Op dit album zijn samenwerkingen terug te vinden met onder andere Bombay Showpig, Blaudzun en De Staat. Internationaal released Baskerville op periodieke basis EP’s via Boys Noize Records.

Baskerville tourt live langs poppodia en festivals, als 5 koppige band bestaande uit toetsen/effecten, drums, gitaar en twee vocalisten. Daarnaast is Baskerville ook beschikbaar als 1 persoons dj set. Lowlands, Eurosonic, Bungalup, Sziget (Hongarije), Palmpop, Kaktus op die Vlaktes (Zuid Afrika), BevrijdingspopRotterdam & Haarlem, Dreamfields en Zwarte Cross reeds gingen hierin al voor.

Baskerville

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Baskerville of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.