Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Basily boeken

Boekingsinformatie voor Basily? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Basily

Tucsi Basily viool,Popy Basily solo gitaar,Gino Basily gitaar,Zonzo Basily gitaar, Martin Limberger gitaar,Sani van Mullem bass. De nieuwe cd komt medio 2000 uit,na het grote succes van Antara,Gipsy Dance en LaBikina,is deze getiteld Swing for Gipsy.

Tucsi Basily viool

Popy Basily solo gitaar,Gino Basily gitaar,Zonzo Basily gitaar, Martin Limberger gitaar,Sani van Mullem bass. De nieuwe cd komt medio 2000 uit,na het grote succes van Antara,Gipsy Dance en LaBikina,is deze getiteld Swing for Gipsy.vele stukken op deze cd is jazzpianist Peter Beets te gast. Aanvankelijk begonnen ze als pure navolgers van Hot club de France Basily heeft zich ontwikkelt tot een formatie met een geheel eigen indentiteit met Hongaarse en Spaanse Zigeunerjazz invloeden. De groep is veel gevraagd op jazzfestivals,bedrijfsfeesten en theaters Basily was meerdere malen te gast bij het Northsea Jazz Festival ook internationaal is Basily bekend. Ze hebben meegedaan aan het Jak Festival te Jakarta Indonesie, Munchen Gipsy Festival Duitsland, Bergen Festival in Noorwegen en het Django Reinhardt Festival te Parijs.Absolute hoogtepunten waren de gezamenlijke optredens met Stephan Grappelli in het Circus Theater Scheveningen en Gipsy Festival te Munchen.Ook deden zij o.a. gezamenlijke optredens met Stochelo Rosenberg van het bekende Rosenberg Trio en de zigeuner violist Roby Lakatos.Tevens hebben zij ook een theater tournee gedaan met Flairk gitarist/bassist Hans Visser. In heel Europa is Basily bij radio en tv te gast geweest. Een optreden/concert van Basily is altijd succesvol. ele stukken op deze cd is jazzpianist Peter Beets te gast. Aanvankelijk begonnen ze als pure navolgers van Hot club de France Basily heeft zich ontwikkelt tot een formatie met een geheel eigen indentiteit met Hongaarse en Spaanse Zigeunerjazz invloeden. De groep is veel gevraagd op jazzfestivals,bedrijfsfeesten en theaters Basily was meerdere malen te gast bij het Northsea Jazz Festival ook internationaal is Basily bekend. Ze hebben meegedaan aan het Jak Festival te Jakarta Indonesie,Munchen Gipsy Festival Duitsland, Bergen Festival in Noorwegen en het Django Reinhardt Festival te Parijs.Absolute hoogtepunten waren de gezamenlijke optredens met Stephan Grappelli in het Circus Theater Scheveningen en Gipsy Festival te Munchen.Ook deden zij o.a. gezamenlijke optredens met Stochelo Rosenberg van het bekende Rosenberg Trio en de zigeuner violist Roby Lakatos.Tevens hebben zij ook een theater tournee gedaan met Flairk gitarist/bassist Hans Visser. In heel Europa is Basily bij radio en tv te gast geweest. Een optreden/concert van Basily is altijd succesvol.

Ook jaarlijks organiseren zij

op de eerste zaterdag van september het inmiddels overbekende Django Reinhardt Jazz Festival te Delft-Rijswijk,waar grote artiesten hebben opgetreden zoals Rosenberg Trio, Birreli Lagrene,Angelo Debarre,Tata Mirando ,Gregor Serban,Jan Akkerman,Roby Lakatos,en vele anderen. Ook is Basily hier natuurlijk jaarlijks aanwezig.

Basily

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Basily of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.