Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Bart van Mook boeken

Boekingsinformatie voor Bart van Mook? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Bart van Mook – Buikgevoel

Het kan zo maar gebeuren!!

Ja, dat moeten de mannen van SBV Music Entertainment ook gedacht hebben toen ze gezellig met een glas in de hand stonden te wachten tot de coverband (MmoozZ) zou beginnen met een repertoire waarvan je in ieder geval weet dat het een hoog meezinggehalte zal hebben. Maar na enkele nummers geluisterd en gekeken te hebben, viel hun de charismatische, positieve zanger Bart van Mook op. Diep onder de indruk van zijn zangkwaliteiten werd besloten Bart te vragen voor een auditie in de SBV studio. Na een overdonderende auditie was iedereen het er snel over eens dat dit de ideale zanger en persoonlijkheid is voor een cd project.

Nu, na een jaar lang samen schrijven en het opnemen in de studio ligt het eindresultaat klaar en is sinds september 2011 de release van het debuutalbum “Buikgevoel” een feit. Dit samen met de release van zijn eerste single “Da Capo” die voorzien is van een passende videoclip. Een kwalitatief hoogstaand album waar duidelijk te horen is dat de nummers Bart “op het lijf geschreven” zijn.

“ Het is natuurlijk een uitzonderlijk gevoel (wat zeker ook terug te horen is op het album) om samen met een team professionele schrijvers en producenten een album te mogen maken wat helemaal bij mij als zanger en persoon past. Nee, ik had dit nooit durven dromen! Toevallig staan er op dag X enkele heren te luisteren naar een optreden van mijn coverband en dan ben ik precies de zanger waar ze naar op zoek zijn voor een nieuw cd project!

Ja, het kan zo maar gebeuren. De ene dag droom je er van ontdekt te worden, en de andere dag sta je al voor de auditie in de studio. En het eindresultaat is bekend. Een fantastisch album met 11 heel diverse tracks.” Aldus Bart van Mook.

Ook de landelijke radio en tv zenders hebben gemerkt dat er met Bart van Mook een

talentvolle artiest te zien en te horen is die er door middel van veel inzet en kwaliteit voor wil gaan. Door optredens bij o.a. Radio 2 (TROS Muziek café) heeft Bart laten horen dat het ook live helemaal goed zit. Bovendien werd “buikgevoel” album van de week en was de videoclip zeer regelmatig te zien bij sterren.nl. Bart heeft inmiddels de meeste regionale zenders met veel succes bezocht.

Begin 2012 start Bart een live-tour in een akoestische setting. Hij speelt daarin zijn eigen nummers van het album maar ook zeer herkenbare nummers uit het repertoire van zijn cover verleden! Naast deze akoestische optredens zal Bart van Mook ook als tapeact te boeken zijn. Begin 2012 zal de release van Bart zijn tweede single zijn en ook zal er dan begonnen worden met het schrijven van nieuwe nummers voor het in de zomer van 2012 op te nemen tweede album.

Ja, Bart van Mook is het bewijs……. Het kan zo maar gebeuren!!.

Bart van Mook

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bart van Mook of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.