Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Bart Brouwers boeken

Boekingsinformatie voor Bart Brouwers? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Bart Brouwers helpt mensen het onbekende te omarmen en het onvoorziene te benutten. Hij wijst daarbij de ongebaande paden en mobiliseert ieders mentale wendbaarheid. Speel het spel dat ‘leven’ heet. Een klant drukt het zo uit: “Bart regisseert de rollen in jezelf; van het kwetsbare kind tot de onoverwinnelijke superheld.”

Beweging vergt energie en impuls. Bart spoort mensen aan om hun nieuwsgierigheid te volgen als de krachtige impuls die door deuren breekt. De verrassing achter die deuren is de mentale brandstof voor vernieuwing. “Beweeg vanuit speelse kracht in plaats van starre macht.”

Biografie

Bart Brouwers is een veelgevraagd trainer, acteur, regisseur, producent en facilitator. Hij geeft workshops aan bedrijven en overheidsinstanties gericht op teambuilding, communicatie, zelfreflectie en lef. Als trainingsacteur wordt Bart vooral ingezet in de zakelijke dienstverlening. Zijn verrassende manier van feedback geven zorgt ervoor dat hij veel los maakt bij zijn deelnemers.

In 2007 werd hij met zijn improcabaretgroep De Arrogantjes Nederlands kampioen theatersport. Hij is op 14-jarige leeftijd begonnen met theater en viert dit jaar zijn 30 jarig theaterjubileum. Van Alan Ayckbourn tot Vondel – van Pinter tot Shakespeare: Hij heeft het gespeeld. Ruim 20 jaar geleden is hij in aanraking gekomen met improvisatietheater. Deze uitdagende vorm van theater maken gaf een compleet nieuwe dimensie aan theater maken. Het maakte het nieuwer – spannender en uitdagender.

Naast het theater heeft Bart een achtergrond als sociaal pedagogisch werker. Hij heeft lange tijd als groepsleider gewerkt in internaten, fasenhuizen en kamertrainingscentra. Later is hij werkzaam geweest in de jeugdpsychiatrie en verslavingszorg. Hieraan dankt hij zijn affiniteit met hulpverlening, mensenkennis en inlevend vermogen.

Als facilitator is Bart het beste te kenmerken als een sterk maatschappelijk betrokken persoon die met een open en objectieve edoch kritische manier het debat aangaat. Hij schuwt geen onderwerp. Zijn kracht is zijn achtergrond als improvisatie acteur. Er ontgaat hem vrijwel niets. Als dagvoorzitter of debatleider analyseert hij snel waardoor hij ongekunsteld prikkelt en uitdaagt.

Discussieleider
Bart prikkelt mensen om hun mening te geven en creëert ruimte voor verschillende stemmen; van de oprechte emotie van de “criticaster” tot de baanbrekende ideeën van het “muurbloempje”. Door puntige samenvattingen schept hij orde in de informatiestroom, zodat de grote lijn helder blijft. Bart is een discussieleider die in de verschillende stemmen vooral de harmonie zoekt, maar als het moet de nuttige dissonant niet uit de weg gaat.

Programmamaker

Bart verstaat de kunst om bijzondere activiteiten te bedenken die uw doel dichterbij brengen; of dat doel nu met uw klanten of met uw personeel te maken heeft. Hij ordent die activiteiten zo binnen de beschikbare tijd dat een levendig programma ontstaat waarin perspectief en energie een vruchtbare verbinding aangaan. Als theaterdier is Bart als geen ander in staat om een spanningsboog te creëren die mensen naar het puntje van hun stoel doet schuiven.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter helpt Bart u om de doelen van een conferentie of congres scherp voor ogen te houden en het verloop prettig en effectief te laten zijn. In het voortraject denkt hij graag mee over een prikkelende dagindeling die bij uw doelen past. Tijdens de bijeenkomst staat Bart’s energie garant voor een levendige uitwisseling van informatie en ideeën. Daarbij gaat hij ook de (ludieke) confrontatie niet uit de weg.

Spreker

Een klanten dag, een personeelsdag of een congres; een professionele spreker kan het verschil maken. Bart zet uw boodschap op scherp en giet die in een passende vorm. Serieus en strak als het moet, speels en prikkelend waar het kan. Bart is gewend om zich uiteenlopende onderwerpen snel eigen te maken. Zijn acteer- en improvisatietalent staan garant voor een overtuigende presentatie.

Bart Brouwers

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bart Brouwers of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.