Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Barry Atsma boeken

Boekingsinformatie voor Barry Atsma? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Deze acteur/regisseur werd geboren op 29 december 1972 in Bromley (Engeland). Als kind woonde hij afwisselend in Engeland, Griekenland, Brazilië en Nederland en leerde al jong Engels en Portugees. Zijn droom was om ooit proftennisser te worden, maar uiteindelijk koos hij toch voor een studie rechten in Utrecht. Na het behalen van zijn propaedeuse vond hij zijn ware roeping: acteur worden. Hij voltooide vervolgens de toneelschool en rolde zo de theaterwereld in.

Na zijn afstuderen heeft Barry als acteur gewerkt bij verschillende theatergezelschappen zoals De Appel, De Paardenkathedraal en Huis aan de Werf. Sinds 2002 is hij als vast acteur verbonden aan een van de belangrijkste theatergroepen van Nederland: Toneelgroep Amsterdam.

Op de televisie vertolkte hij vele gastrollen in allerlei series zoals Baantjer, Ben zo Terug, Finals, IC, Bureau Kruislaan, Fok Jou, De Afdeling en Willemspark, maar hij brak bij het grote publiek door met zijn rol als Bob in de succesvolle RTL-4 serie Rozengeur& WodkaLime. Recentelijk was Barry te zien in Waltz en Voetbalvrouwen.

Ook op het witte doek speelde Barry een aantal kleinere rollen in verscheidene films (Nachtrit, Ik Omhels je met Duizend Armen, De Passievrucht) en hoofdrollen in de familiefilms Lepel en Morrison Krijgt een Zusje In 2007 werd Barry genomineerd voor een Gouden Kalf voor beste bijrol voor zijn rol in de film “HannaHannah”.

De laatste jaren heeft Barry zich ook ontwikkeld als regisseur. Hij maakte een theatervoorstelling met jongeren bij theatergroep De Paardenkathedraal en regisseerde zijn vriendin, actrice Izaira Kersten, in een confronterende voorstelling over Diabetes.

Recentelijk schreef, speelde en co-regisseerde Barry Atsma bij Toneelgroep Amsterdam de theatersolo Denne, over een debiele jongen met grootheidswaan, geïnspireerd op zijn eigen mongoloïde broer Rimmert Atsma.

Naast zijn werkzaamheden als acteur en regisseur geeft Barry regelmatig spelworkshops en heeft hij plaats mogen nemen in verschillende jury ‘s, zo was hij in 2004 jurylid voor het Nederlands Film Festival en bepaalde mede wie de Gouden Kalveren won. Daarnaast is Barry sinds 2006 ambassadeur voor het Diabetesfonds.

Barry Atsma

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Barry Atsma of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.