Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Barbie & Michael boeken

Boekingsinformatie voor Barbie & Michael? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Eens lang geleden in een kustplaats die Scheveningen heet woonde een klein blond meisje wat graag op Barbie wilde lijken en gek op de kleur roze was.

Voor Michael

Toen dit onschuldige meisje haar voortanden nog moest wisselen en haar eerste opstandige pubermomenten nog moest meemaken kwam ze haar 10 jaar oudere prins in zijn trainingspak en op zijn witte scooter tegen. Vanaf toen wist ze zeker: ‘ met deze jongen ga ik trouwen en dit wordt mijn eigen Ken’ sprak ze vastberaden tegen haar poppen uit. Vele jaren verstreken zonder dat ze elkaar zouden zien, Barbie wisselde haar tanden, kreeg haar eerste abonnement op de zonnebank en haar Barbie poppen werden verbannen naar de zolder. Barbie groeide op tot een echte rock ’n roll versie van deze onschuldige pop. Zo werden haar haren met de jaren blonder en haar borsten met de ziekenhuis bezoekjes groter. Vele zogenaamde prinsen kwamen voorbij. Naarmate de tijd verstreek groeide ook de drang van Barbie om te feesten. In haar met drank doordrenkte zoektocht naar antwoorden op belangrijke levensvragen zoals, bestaan de Smurfen echt, is een Frikadel van vlees gemaakt, en hoe vaak kan je je haren blonderen voordat ze uit vallen heeft ze in de vele bars van zowel de boven als onderkant kunnen bekijken. En hoe vaker ze zichzelf verloor in haar drang om te feesten hoe verder die ooit zo onschuldige liefde verder bij haar vandaan kwam te staan.

Haar droom Ken

Maar de basis van dit echte sprookje over Barbie en Michael had in de jaren daarvoor zijn wortels geschoten en de uitkomst leek niet meer te keren. Michael was de beste vriend van haar broer en kwam regelmatig over de vloer van de toen nog erg jonge Barbie’s ouderlijk huis. Als hij dan langs kwam kon de kleine Barbie alleen nog maar fantaseren over haar 10 jaar oudere droom Ken. Terwijl ze de lange blonde haren van haar Barbie kamde, fantaseerde ze over hoe ze later samen boodschappen zouden doen, vakanties zouden vieren, kindjes van hem zou krijgen en hoe ze hem zou kunnen verwennen met haar kookkunsten.

6 Tequila shots

Dik tien lange jaren en vele opstandige puber momenten later komen de twee elkaar weer tegen op een feestje van de zus van Michael. En dan gaat de roze wolk waarop Barbie al haar hele leven zit ineens in een vijfde versnelling. 6 Tequila shots en enige uren laten werden de twee in elkaars armen wakker, nog geen drie dagen later werd de naam van Michael op haar lichaam getatoeëerd, en toen de kalander nog van maand moest verspringen stonden ze te eten van een roze taart om hun verloving te vieren. En dan gebeurt er iets wat hun leven voorgoed op zijn kop zal zetten, als Barbie voor de grap een zwangerschapstest doet die ze onder in haar kast vind blijkt er een kleine off spring van de twee in Barbie’s buik te zitten.

Ze willen elkaar nooit meer kwijt

Ze weten het zeker, ze willen elkaar nooit meer kwijt. Een jaar, een maand en wat dronken uurtjes na hun hernieuwde kennismaking later geven ze elkaar op 1 april dan het ja woord. Op deze dag zal heel Scheveningen gehuld zijn in een roze mist die pas een lange tijd later voorzichtig op zal trekken door een huilende baby en de vele meningsverschillen van de twee.

Barbie & Michael

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Barbie & Michael of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.