Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Bagiyo van der Leemputte boeken

Boekingsinformatie voor Bagiyo van der Leemputte? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Presenteren is praten met passie. Deze alliteratie is, al vanaf zijn HAVO-tijd, het motto van Bagiyo. Het begon al met kleine voordrachten en liedjes in zijn tijd op de middelbare school. Maar in 1998 kreeg het wat serieuzere vormen en hij ging dan ook op vrijwillige basis werken bij Radio StadFM om daar als verslaggever te gaan werken bij het programma Roosendaal Totaal. Zijn HBO-studie Nederlands, die hij afrondde in 2001, zorgt ervoor dat hij zijn Nederlands goed beheerst bij welke presentatie dan ook!

Van daaruit startte een gedegen interesse in het presenteren van allerlei evenementen in de regio, zoals de Halve Marathon, de Jeugdronde, de Rally en De Draai van de Kaai. Er werd op een leuke en spontane manier radio gemaakt. Ook kreeg hij z’n eigen radioprogramma Tienertoer dat zowel op radio als televisie werd uitgezonden. Hij interviewde verenigingen en stichtingen, waarbij kinderen de hoofdrol speelden en hun mening deelden.

De logische stap van radio naar televisie was gemaakt en hij ging de live tv-uitzendingen van de leutstoet van Tullepetaonestad presenteren voor StadsTV en Omroep Brabant. Tienduizenden mensen keken hier naar. Zijn enthousiasme ging zo ver, dat hij alle activiteiten van de regio af ging en mensen interviewde van publiek tot organisatie. Naast zijn televisieoptredens werd hij ook gevraagd voor verschillende podiumpresentaties als de Muza-feesten, De Draai van de Kaai en Roosendaal Leeft e.v.a.

Uiteindelijk ontgroeide Bagiyo de stad en manifesteerde zich als nationale presentator via zijn officiële website die in 2003 voor het eerst op het net verscheen. Via deze weg kunnen mensen hem boeken voor allerlei presentatieklussen. Het is te gek voor woorden, maar in allerlei functies heeft hij mogen aarden als ceremoniemeester op sportgala’s, manspeaker bij modeshows en voice-over onder bedrijfsfilms.

In 2007 ging hij op zoek naar meer uitdaging. Hieruit is een productiebedrijf geboren. Het is een variëteit van reclames en instructiefilms maken tot aan bedrijfsfilms voor verschillende doeleinden. Bagiyo zorgt voor het script, ofwel scenario en de voice-over onder de beelden.

Bagiyo van der Leemputte

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Bagiyo van der Leemputte of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.