Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Background Brothers boeken

Boekingsinformatie voor Background Brothers? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Een act die zoveel is als de naam doet vermoeden, en tegelijk ook weer niet! Dat is misschien een wat cryptische omschrijving, maar het is niet bijzijde de waarheid: The Background Brothers is een sublieme act voor gelegenheden waarbij muziek op de achtergrond gewenst is.

Gevormd door twee door de wol geverfde muzikanten: Toon Meijer (saxofoon) en Pieter Klaassen (gitaar). De groep is uit te breiden met een zangeres.

Wanneer u de act uitbreidt met een zangeres verandert ‘background’ in ‘voeten van de vloer’. Dit is ideaal voor gelegenheden die langzaam op gang moeten komen. Als de gasten bijvoorbeeld eerst kunnen genieten van een diner, om vervolgens uit hun dak te gaan op een goedgevulde dansvloer.

Toon Meijer is een dynamische en buitengewoon veelzijdige saxofonist. Hij beweegt zich door zijn instelling soepel in de meest uiteenlopende muziekstijlen. Na het Amsterdams Conservatorium bouwde Meijer zijn reputatie in binnen- en buitenland op bij talloze artiesten en evenzoveel samenstellingen . Zijn spel laat zich het best omschreven als ‘multi-genre en multi-getalenteerd’. De laatste jaren is ‘Saxotone’ Meijer te bewonderen op (inter)nationale podia, festivals en evenementen met onder meer Saxotones Groove Mission, Phil Martin, The Bluesmasters, Mike del Ferro en Rood & Nighthawks at the Diner.

Pieter Klaassen is een allround gitarist, met vele jaren ervaring als muzikale bagage. Hij studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Tijdens en na zijn studie speelde hij in talloze formaties. Ook is zijn spel te bewonderen op verschillende cd-opnames.

Background Brothers

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Background Brothers of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.