Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Arwin Kluft boeken

Boekingsinformatie voor Arwin Kluft? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Met een opa en ouders

die als amateurs actief hun vocale bijdragen leverden, is het niet verwonderlijk dat de liefde voor muziek bij Arwin Kluft al in zijn vroege jeugd is ontstaan.

Na zijn pop-band periode tijdens de middelbare school

en de daarbij behorende drive in discotheek volgde Arwin Kluft een klassieke zangopleiding. Nadat hij bij vele operette verenigingen als gastsolist werd uitgenodigd, kreeg Arwin Kluft eind ’98 de kans om zich binnen de professionele zangwereld te gaan begeven. Vanaf die tijd werkte hij mee aan diverse producties van de Nederlandse Opera.

Ook in de musicalwereld werd de stem van Arwin Kluft opgemerkt

In het seizoen 98/99 toerde Arwin Kluft door Nederland met de musical ‘Oh, Johnny ‘, waarin hij een belangrijk aandeel had in het schitterende lied ‘Droomland’. Datzelfde seizoen speelde Arwin Kluft in de productie ‘Broadway Melodies’, waarin hij samen met Joke de Kruijf, Caselyn Fransico, Paul Vaes en Edwin de Jongh de mooiste musical melodieën liet herleven. In het programma ‘Una Voce Particolare’ van de TROS televisie, eindigde Arwin Kluft op een eerste plaats met het prachtige nummer ‘Kuda, Kuda’ van Tsjaikovski. Tevens was Arwin Kluft vier jaar lang vaste solist bij de “DinnerShow of the Centuries” van producent Frank Wentink. Naast deze theater- en showproducties, heeft Arwin Kluft ook meegewerkt aan een aantal CD’s, waaronder ‘Eternal Woman’ van Petra Berger. In maart 2003 behaalde Arwin Kluft bij het nationale songfestival een derde plaats met het nummer ‘Turiddu’, terwijl de publieksjury hem grif een tweede plaats toekende. Arwin Kluft is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelzijdig vocalist. Zijn brede repertoire beslaat zowel klassiek, musical melodieën en popballades.

Door dit brede repertoire

kan Arwin Kluft op diverse manieren worden ingezet. Zo zijn er al diverse orkesten geweest die van zijn vocale kwaliteiten gebruik hebben gemaakt. Daarnaast vormt Arwin Kluft zijn muzikale bijdrage op evenementen een perfecte afwisseling op het reeds bekendere werk. Of het nu een Gala diner is of een bedrijfsfeest, een huwelijk of een night of de proms concert, het is allemaal mogelijk. Kortom: een veelzijdig vocalist in diverse genres

Arwin Kluft

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Arwin Kluft of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.