Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Arno Louwers boeken

Boekingsinformatie voor Arno Louwers? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Op 9 januari 1987 werd Arno Louwers geboren te Eindhoven. Nu 19 lentes jong, spontaan, vrijgezel en erg gewild bij jong en oud. Heeft maar een passie en dat is muziek.

Iedereen die Arno Louwers kent

weet dat er maar een ding voor Arno bestaat: zingen. Al vanaf zijn twaalfde treedt hij op. Met zijn heldere jongensstem zong hij graag het liedje “mamma”, waar hij heel veel moeders mee ontroerd heeft. Nu heeft hij een wat dieper geluid, zingt eigen liedjes en nummers van Frans Bauer, Jan Smit, Jannes en Grad Damen.

In 2003

kreeg Arno Louwers zijn plaatselijke doorbraak met een nummer dat geschreven was door Miep van Breemen. Dit in het kader van het laatste buurtfeest dat werd georganiseerd voor de kruidenbuurt in Eindhoven. Maarliefst 1750 singels werden hiervan verkocht.

Na dit succes

besloten ze bij Profi Sound te Mierlo om een album van Arno uit te brengen. Eigen teksten werden geschreven door: M. van Breemen, Jherom van der Heyden, en C. Cornuyt. De arrangementen werden gemaakt door C. Cornuyt. Van dit album “mijn droom” werden tot vandaag ruim 750 exemplaren verkocht.

Sinds september 2005

maakt Arno een drukke doorstart onder leiding van zijn persoonlijk manager Armand Klerks die in dienst is van Dornier Studio’s BV. Arno kreeg een dusdanig programma van dans, sport, cursussen en muziek lessen. Dat dit niet langer meer te combineren was met zijn dagelijks werk bij Xenos. En koos Arno voor een volledige carrière in de muziek branche.

Naast zijn drukke programma

ten behoeve van zijn ontwikkeling. Is Arno druk bezig om zijn huidige nummers op nieuw in te zingen. De arrangementen zijn uitgebreid en geprofessionaliseerd door John barthels die uitsluitend echte instrumenten heeft gebruikt.

De productie van zijn nieuwe single

die in mei 2006 uitgebracht zal worden is ook in volle gang. Jhrom van der Heyden (Schrijft onder andere ook nummers voor Grad Damen) is een van zijn vaste tekst schrijvers op dit moment, dit hopen we in de toekomst uit te kunnen breiden met Emiel Hartkamp. De plannen om met een reaggie nummer in de zomer van 2006 op de markt te komen zijn ook al in volle gang. Daarnaast is het management zich aan het beramen over een DVD die in november 2006 op de markt zou moeten komen.

Arno Louwers

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Arno Louwers of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.