Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Appa boeken

Boekingsinformatie voor Appa? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Wie is Appa eigenlijk? Een ambitieuze jongeman, geboren en getogen in Amsterdam Noord, met zijn wortels in de mystieke bergen van Noord-Marokko. De jonge mc staat vooral bekend om zijn eerlijke en oprechte teksten. Maatschappijkritisch, politiek betrokken, rauw, echt, maar vooral diepgaand en persoonlijk.

Appa heeft geen klinkklare antwoorden of oplossingen voor sociale, politieke en economische problemen. Wel stelt hij kritische vragen en uit in zijn muziek een oprecht verlangen naar rechtvaardigheid en wederzijds begrip. Appa ziet zichzelf niet als rolmodel of volksvertegenwoordiger. Toch is het niet te ontkennen dat er een grote groep is die zich identificeert met en spiegelt aan zijn teksten. Gecombineerd met een sterk sociaal bewustzijn en maatschappelijke betrokkenheid vertegenwoordigt Appa soortgenoten die de stem en daadkracht missen om de mistanden bespreekbaar te maken die hun leven vormen.

Appa is een man van het volk en dat maakt hem uniek in deze industrie. Naast zijn carriere als artiest is Appa bovendien een entrepreneur, de ondernemende rapper heeft grootse plannen voor zijn bedrijven Appa Music en Appa Films. “Een droom is een weerspiegeling van m’n eigen kunnen” aldus Appa in het nummer ‘Waar Een Wil Is, Is Een Weg’ op zijn tweede gratis TBS (Ter Beschikking v/d Straat) Mixtape (2007).

Het album Straatfilosoof wordt in de Nederlandse Hiphop als een klassieker bestempeld en heeft deuren geopend voor vele jonge ‘met name’ Marokkaanse artiesten.

De afgelopen jaren heeft Appa furore gemaakt met het nummer ‘Ana Maghrabi’ samen met Douzi, wat een internationale hit is geworden. Een nieuw album is nu in de maak en het is de vraag, waar Appa het publiek dit keer mee gaat verassen.

“Tijd voor revolutie, de naam is Appa!”

Appa

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Appa of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.