Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Antje Monteiro boeken

Boekingsinformatie voor Antje Monteiro? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Antje Monteiro heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een Allround Showbizz Lady met een internationaal karakter.

Niet zo verwonderlijk

dat carriére van Antje heeft een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt. Antje startte haar carriére ooit in theaterproductie Jeans waarmee zij 2 jaar langs de theaters toerde. Daarna volgde de theatergroep Broadway Boulevard, waarmee zij door het gehele land optrad en de groep bleek bijzonder succesvol in het Evenementen Circuit. Uiteraard bleven de capaciteiten van Antje niet onopgemerkt, en een platencontract bij Dino Music was het logische vervolg.

De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarriére.

Als klap op de vuurpijl

kreeg Antje, uit 900 kandidaten, de hoofdrol van Amneris aangeboden in de meest succesvolle musical die Nederland ooit heeft gekend: Aïda. Avond aan avond stond Antje in het Scheveningse Circustheaterop de planken en haar rol in Aïda bleek baanbrekend voor een (inter)nationale carriére voor deze zingende nachtegaal. Zij werd voor haar rol genomineerd voor de Johnny Kraaykamp musical award voor beste vrouwlijke hoofdrol 2002.

De KRO benaderde Antje

voor de presentatie van het succesvolle muziekprogramma “Het Gevoel Van….”. De komst van Antje voerde het best bekeken programma van de Nederlandse TV naar een nog hogere dimensie en niet in de laatste plaats naar torenhoge kijkcijfers. Dat de combinatie van presenteren en zingen Antje op het lijf is geschreven, bewees ze méér dan ooit in “Het Gevoel Van….” waarin Antje wekelijks voor een miljoenenpubliek met diverse nationale-en internationale vedetten een muzikale reis maakt door een bepaald jaar.

Daarnaast

vertoont de agenda van Antje maar weinig lege plekken, aangezien Antje naast haar drukke TV-en theaterwerkzaamheden ook veelvuldig wordt gevraagd voor optredens in het land en het presenteren van diverse Evenementen.

Dat Antje in het theater bijzonder succesvol is

bewees ze dit jaar wederom tijdens de Bernstein-concerten waarin ze samen met diverse andere topvocalisten (waaronder Monique Klemann) en onder live-begeleiding van het Metropole-Orkest in de grotere theaters in Nederland heeft gestaan.

Ook voor de komende periode

staat er veel op de agenda van Antje en zal zij het publiek blijven verrassen op TV en in het theater!

Antje Monteiro

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Antje Monteiro of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.