Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Angelique Vanackere boeken

Boekingsinformatie voor Angelique Vanackere? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Angelique Vanackere komt uit een artistieke en muzikale familie, en het is dus ook geen wonder dat zijzelf ook artistiek is getalenteerd.

Haar overgrootmoeder was een sopraan en zowel haar grootvader (lyrisch tenor) en grootmoeder waren schilders in hart en nieren, ook al nam de familiezaak in het dagelijkse leven de meeste tijd in beslag. Haar moeder Henriette is al 30 jaar actief als jazz zangeres en de laatste 25 jaar schildert ze portretten, met als resultaat exposities in geheel Europa.

Angelique zelf heeft over de hele wereld gereisd en heeft in Australië, Hawaii, Orlando, Monaco, Italië, Frankrijk en op Mallorca gewoond. Tegenwoordig woont ze in Amsterdam. Naast het zingen schildert Angelique ook zeer verdienstelijk en completeert haar kunst met poëzie. Ze spreekt zes talen: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Duits en Spaans.

Haar vocale training in Italië startte in Rome onder leiding van haar dierbare vriendin, sopraan en Napolitaanse Prinses Irma Capece Minutolo (vrouw van de overleden Koning Farouk van Egypte). Daarna ging zij in Verona studeren onder Francesca Gibin, echtgenote van de beroemde overleden Braziliaanse tenor Giovanni Gibin, en later studeerde ze onder Luciano Mandara, de pianist van het Conservatori en de wereldberoemde Arena van Verona. Op de vroege leeftijd van 20 jaar behaalde Angelique hierna de semifinale in the international Pavarotti Voice Competition in Modena.

Tijdens haar verblijf in Frankrijk studeerde ze onder orkestdirecteur en directeur van het Conservatorium van Perpignan, Daniel Tosi. Op Mallorca studeerde ze onder de orkestdirecteur van het Warschau Orkest Antoni Gref. In Barcelona onder Dolores Caldea, en in Wenen, Oostenrijk, heeft ze lessen van de internationaal bekende coloratura Sylvia Gezsty mogen ontvangen na het participeren in haar Masterclass in November of 2005. In 2008 begon Angelique samen te werken met Rafael Nadal Senior, een zeer gerespecteerd lid van de Mallorquin society en zowel Orkest Directeur als zeer bekwaam klassiek pianist (tevens de grootvader van tennisser Rafael Nadal).

Angelique Vanackere heeft ook internationaal opgetreden voor privé en officiële gelegenheden in o.a. Italië, Frankrijk en op Mallorca. Om zichzelf aan het Nederlandse publiek voor te stellen besloot Angelique in 2010 aan een talentenjacht deel te nemen, en eindigde ze als finaliste in “Holland’s Got Talent.

Als gevolg hiervan is Angelique ook regelmatig te zien in de spectaculaire Gala Dinnershow “Dreams live” in Studio 21 te Hilversum.

Angelique Vanackere

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Angelique Vanackere of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.