Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Angelique van t Riet boeken

Boekingsinformatie voor Angelique van t Riet? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Waarom ben ik te boeken als spirituele spreker

Spiritualiteit betekent voor mij leven in het moment met zo min mogelijk gedachten naar het verleden of de toekomst. Mijn passie is het initiëren van nieuwe projecten en het uitwerken van nieuwe ideeën. En mensen laten zien dat er nog een hele wereld bestaat naast de rationele wereld die ons zo vertrouwd lijkt. Mijn ‘onderbuikgevoel’ maakt dat ik de juiste verbindingen maak tussen ideeën, personen en projecten waardoor de meest fantastische ideeën werkelijkheid worden en mensen in hun kracht komen.

Ik ben negen jaar geleden opgestaan als eerste zakelijke flirtcoach van Nederland en heb in de afgelopen jaren duizenden mensen getraind in de kunst van het flirten. Ik laat mensen middels trainingen en workshops ‘Flirten naar zakelijk succes’ kennis maken met de sensitieve kant van het zakendoen. In de wetenschap dat ik weet hoe veilig ratio kan zijn en hoeveel mooier het is om daar de emotie aan toe te voegen. Geef ruimte, laat het oordelen achterwege en ga vooral geen strijd aan.

Mogelijke vorm

Lezing / workshop / dagvoorzitterschap

Waar gaat het over

Over de betekenis van flirten, de rol van ego, angst en conditionering. Over belemmerende overtuigingen en hoe daar mee om te gaan. Over mannen. Over vrouwen en over de man/vrouwverschillen. Toegepast in communicatie onderling maar ook in communicatie-uitingen. Over het nieuwe werken, het oude werken en de verbinding daartussen. Over ratio, emotie, intuïtie, verbinding en kracht.

Wat gaat er gebeuren

De workshop is voor 40% interactief. Deelnemers gaan beleven, er is ruimte voor interactie en eigen bijdragen. Er wordt gebruik gemaakt van filmpjes en visualisatie.

Boeken

Hoe word ik een schat

Nieuwe, uitgebreide editie van de bestseller van Angelique. In een omkeerboek: met een speciale samenvatting van alle Flirttips & -adviezen achterin voor de mannelijke lezer. Van de eerste versie van Hoe word ik een schat zijn meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Met flirten kun je moeiteloos contacten leggen en alles bereiken wat je wilt. Flirten doe je met iedereen, ongeacht leeftijd, sekse of achtergrond,en daarmee wordt flirten een succesfactor in je werk en carrière. Het geheim van flirten is voor de meeste mensen een raadsel. Dat raadsel wordt door Angelique van ’t Riet opgelost. In ruim twintig korte hoofdstukken leer je om een schat te worden, door je kennis te laten maken met je ego, door inzicht te geven in je lichaamstaal, door het laten herkennen van je eigen onbewuste gedrag. Daarnaast bekijkt ze leiderschap door de flirtbril en dat geeft een heel andere kijk op zaken!

De tien flirtgeboden

Voor het eerst in de wereldgeschiedenis de 10 wetten van het zakelijk flirten op een rij! Alle tips, inzichten, oefeningen en handgrepen om flirtend door het leven te gaan.

• Met illustraties van Jesse van Muylwijck

• Primeur: voor iedere lezer gratis on-line flirtreis (coaching) door de flirtgeboden

Waar de 10 geboden stopten, gaat dit boek verder. Als kind wist je niet beter. Flirten opende de hele wereld. Moeiteloos en in flow door het leven gaan was dagelijkse kost. Flirten op zakelijk gebied is dan ook niet alleen heel natuurlijk (we hebben het altijd gedaan), maar bovendien de kern van op een positieve en vooral effectieve manier met elkaar omgaan. De 10 flirtgeboden zet met een knipoog de regels van het flirten op een rij en bewijst dat flirten je leven en je werk niet alleen leuker maakt, maar ook vele malen succesvoller en rijker.

Angelique van t Riet

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Angelique van t Riet of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.