Lyon & Partners Group

Lyon & Partners Talent Management. Telefoon 020-6361111 of 024-3975174

Angela Schijf boeken

Angela Schijf

Neem contact op voor informatie of het inhuren van Angela Schijf.

Lyon & Partners Group Talent Management neemt uw bericht zorgvuldig in behandeling en zorgt ervoor dat het contactformulier bij de juiste persoon terecht komt. Ons telefoonnummer is: 024 - 397 5174 of 020 - 636 1111.

Laat u terugbellen door één van onze medewerkers.Angela Schijf Biografie

Angela Schijf speelde hoofdrollen in films als IK OOK VAN JOU, DE EETCLUB en VAN GOD LOS. In 2003 won ze voor haar rol in die laatste film in ItaliŽ de prijs voor Beste Europese Actrice.

In het theater brak ze door met de musical 42ND STREET (Musical Award Beste Vrouwelijke Nieuwkomer). Daarna volgden verscheidene toneelproducties waaronder Ayckbourns MOMENTEN VAN GELUK en GLAZEN SPEELGOED van Tennessee Williams.

Ze was te zien in de door het publiek bekroonde televisieserie MEIDEN VAN DE WIT en LIEVE LUST en vertolkt sinds 2007 de hoofdrol van rechercheur Eva van Dongen in de razend populaire politieserie FLIKKEN MAASTRICHT, die regelmatig rond de 2 miljoen kijkers trekt.

In 2011 trok Angela volle zalen met haar hoofdrol in de relatiethriller BLIND VERTROUWEN (van Rick Engelkes Producties) van Charles den Tex.

In 2012 wasl Angela behalve in het reguliere seizoen van FLIKKEN MAASTRICHT ook te zien in de zeer goed bekeken Telefilm FLIKKEN MAASTRICHT: DE OVERLOPER.

In 2013 zal Angela te zien zijn als hoofdrolspeelster van de door Diederik van Rooijen geregisseerde thriller DAGLICHT, die is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Marion Pauw.

Voor boekingsinformatie of contact over het inhuren van dit talent kunt u ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111


- Call us for bookings or booking information about this talent.

- Lyon & Partners Group Management, agentschap voor boekingen en het boeken van Talenten.

- Management (agency), personal manager en agent voor Talenten, Acteurs, Presentatoren en Presentatrices inzetbaar als Sprekers, voor presentatie of het geven van een lezing.

- Artiestenbureau en boeker voor de Boekingen van artiesten, DJ's, en liveacts.

- Bij onze contactgegevens staat waar u meer informatie kunt verkrijgen.