Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

All Missing Pieces boeken

Boekingsinformatie voor All Missing Pieces? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Opnieuw is Den Haag leverancier van een veelbelovende rockband. De band heet ALL MISSING PIECES en bestaat uit de 3 broers Camiel, Wrister en Quinten. Camiel (14) is de leadzanger en speelt gitaar, Wrister (12) drumt en zingt en Quinten (10) speelt basgitaar en zingt.

Twee jaar geleden trad ALL MISSING PIECES voor het eerst op bij een Haags straatfestival en werd vervolgens meteen gevraagd om op andere podia in Den Haag te spelen. Quinten was 8 toen hij van zijn buurman een akoestische gitaar leende. Wrister kocht van het geld dat hij verdiend had een bescheiden drumstelletje en Camiel kreeg van een kennis een gitaar cadeau. Camiel: ‘Ik heb nog even klassiek gitaarles genomen maar dat noten lezen beviel niet, dus ging ik sparen voor een elektrische gitaar. Na een half jaar kocht ik er een voor 65 euro.’ Omdat zij het liefst een echt bandje wilden formeren koos Quinten ervoor basgitaar te gaan spelen. Camiel kwam met de naam ALL MISSING PIECES en de punkrock band was geboren. Al snel ontstonden er op zolder (de oefenruimte) tijdens jamsessions nummers die gaandeweg geperfectioneerd werden. Daarbij werden ze geïnspireerd door hun grote voorbeelden de Arctic Monkeys.

‘In het begin speelden we echt punkrock, maar de laatste tijd hebben we de punk een beetje losgelaten en zijn onze nummers meer poprock geworden. We zingen over allerlei onderwerpen uit het dagelijks leven, ’ aldus Quinten die een basgitaar speelt die groter is dan hijzelf. Naar aanleiding van hun optreden tijdens het Haagse popfestival Schollenpop (zomer 2007) schreef VPRO’s 3voor12: “Op het podium zijn het ware rocksterren, barsten van het talent en als ze zich zo door ontwikkelen kunnen ze binnen 2 jaar op een festival als Lowlands staan.” 14 september verscheen de eerste single van ALL MISSING PIECES met daarop het zelf geschreven ‘I Want You To Know’ . Alle instrumenten zijn door het veelbelovende drietal zelf gespeeld en ook het hoesontwerp is een eigen creatie.

All Missing Pieces

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor All Missing Pieces of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.