Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Alex boeken

Boekingsinformatie voor Alex? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Alex heeft in de Benelux in korte tijd zijn sporen als Feest Artiest verdiend. Zijn single “Een Bossie Rooie Rozen”, zonder meer een knaller van een kroeghit, behaalde een nummer 1 notering in de Mega Top 30 hitlijsten. Gedurende carnaval 2000 was “Een Bossie Rooie Rozen” de meest gedraaide plaat in cafe’s en zalen. De single stond wekenlang genoteerd in de vaderlandse hitlijsten, behield 3 weken lang de eerste positie en kwam vervolgens hoog binnen in de Mega Top 100. Een uniek feit is dat de single feitelijk al in november 1999 werd gereleased en het pas veel later bracht tot maar liefst de achtste positie in de Mega Top 100.

Diverse optredens van Alex in succesvolle programma’s als “De Bus”, “Big Brother” inclusief een live-optreden in de zeer goed bekeken finale-uitzending, zorgden voor een forse impuls in de verkoopcijfers en de naamsbekendheid van deze sympathieke zanger. De bewoners gingen volledig uit hun bol. “Big Brother Kelly” deed de bewogen uitspraak “Alex is een toppertje” en eerlijk is eerlijk; dat is ie ook.

Bij de vele feesten en evenementen in Nederland en België is Alex een graag geziene gast. Met krakers als “Een Bossie Rooie Rozen”, “Meissie Meissie”, “Festival van Liefde”, “Kee Sera Sera” en “Handen die Handen” gaat het dak er gegarandeerd af! Bij ieder optreden geeft hij datgene waar het publiek recht op heeft. Een grandioze sfeer, humor en spetterende nummers, gebracht op een zodanig enthousiaste manier, dat de vonken er vanaf vliegen.

Alex, de feestartiest van de lage landen en Kleintje Pils, de wereldberoemde pretband uit Nederland hebben in 2004 hun krachten gebundeld voor het EK in Portugal. Samen hebben zij een fantastisch nummer opgenomen getiteld ”La La La Oranje”. Een lied waarbij je echt niet stil kan blijven staan. Als de Oranje gekte echt los gaat barsten in Nederland, dan mag dit nummer niet ontbreken.

Inmiddels heeft Alex een album uitgebracht met de titel “Alex Grootste Feesthits”; een overzicht van alle hits, inclusief een flink aantal nieuwe nummers. Kortom… Alex is nog lang niet uitgefeest.

Alex

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Alex of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.