Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Al Awady Ensemble boeken

Boekingsinformatie voor Al Awady Ensemble? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Muziek en dans uit het Midden-Oosten.

Arabische muziek met jazzy improvisaties. Al Awady brengt een zeer gevarieerd eigentijds repertoire uit het Midden-Oosten en India, desgewenst opgeluisterd door oriëntaalse dansers Mariska. Enerzijds Egyptische dansmuziek, anderzijds klassieke Arabische muziek uit Irak, afgewisseld met Midden-Oosterse volksmuziek, met soms een jazzy sausje en Westerse invloeden. Arthur Heuwekemeijer zorgt voor het jazz-element op zijn saxofoons en klarinet. Mariska danst enkele spectaculaire oosterse dansen, waaronder een zwaard-dans uit India.

Met de muziek- en dansvoorstelling “De Godin” brengt het ensemble Al Awady een ode aan de godin in de vrouw. Het publiek maakt kennis met Egyptische dansmuziek, klassieke Arabische muziek uit Irak, afgewisseld met Midden-Oosterse volksmuziek soms met een jazzy sausje. Daarnaast hebben de artiesten nieuwe muziek gecomponeerd, nu eens geïnspireerd door de Arabische traditie, dan door westerse jazz-elementen en samba-ritmes. Ook de nachtclubmuziek uit Caïro komt aan bod.

Oriëntaals danseres Mariska Assink betovert in “De Godin” met haar uitstraling en haar dans. Ze belichaamt de muziek met de sensuele bewegingskwaliteit van een oriëntaalse danseres en de gratie van een ballerina. Technisch perfect brengt zij uiteenlopende dansstijlen, variërend van pure Egyptische buikdans tot cross-overs met ballet, Indiase dans en Chinese zwaarddans. Steeds in schitterende kostuums.

Muziek- en dansvoorstelling “De Godin” is theatraal, muzikaal en inhoudelijk en visueel een uiterst boeiende en aantrekkelijke theatershow. Op de achtergrond worden dia’s geprojecteerd van de Godin in haar verschillende hoedanigheden. Tevens worden de fraai oosters vormgegeven projectieschermen gebruikt voor enige “special effects”. Al Awady beschikt over een zorgvuldig opgebouwd lichtplan.

Al Awady Ensemble

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Al Awady Ensemble of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten

Aanmelden Nieuwsbrief

Ontvang nieuwe artiesten en talenten maandelijks in je mailbox. Op deze manier ben je altijd een van de eerste die hem of haar kan boeken.
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.